Ahad, 20 November 2016

MOON LOVERS : SCARLET HEART RYEO


Assalamualaikum semua..
Aihhhh.. hari ni malas nak cerita pasal masak-masak. Sebab dalam kepala otak ni asyik la teringat-ingat cerita kat atas ni. Serba serbi tak kena dibuatnya. Padahal cerita ni dah lama habis. Kihkih.. Teruk betul penangannya. Ni yang malas kalau terjebak dengan movie / drama / novel yang best. Boleh bikin hidup huru hara.

Jangan kecam kita ye.. Hahaha :D
Rasa macam kita la yang bercinta. Macam hilang separuh dari jiwa ni. Kadang tetiba boleh senyum sorang-sorang. Kadang pulak tu dok termenung jauh. Kan payah macam ni. Nak buat apa pun serba tak kena. Dalam kepala ni dok merewang je ntah kemana.


Wook cinta pertama. So cinta sampai mati. Aihhhh... Dah la ending tak best. Susah hati tau tak. Bila nak sambung lagi part 2??? Kasi la happy ending. Wook ni kan kalau senyum.. alahaiiiiiiiiiiiiiii ... Cair hati ni. Dah la lemah lembut, tapi So pulak sikap dia tegas. Sentiasa melindungi Soo. Kalau dah dia kata nak, nak la jugak. Dia tau apa yang dia mau. Tu la Wook, lambat sangat. Tunggu.. tunggu.. tunggu... Kan mampu tengok je. 


Sian Wook.. Kalau kita tak tau nak pilih yang mana. Dua-dua kita suka.. Hakhak. :p Dasar tamak. Tengok tu sian Wook... Sedih tau hati mikir cinta tak kesampaian ni. Separuh jiwaku pergi... Kahkah.
So.. Tu la ego ego sangat, sampai kesayangan awak mati pun awak tak dapat jumpa. T.T
Ishhhhh.. teruk betul sakit kali ni.. Mohon akal berfikir la secara waras. Tu drama je cik kak.. Kalau kita, kita tetap pilih So.. Sebab So sentiasa melindungi.. :p

Sekian, terima kasih.. T.T

7 ulasan:

  1. ooo ingat tuan punya blog ni minat cite msk2 je... tp ada jgk terselit minat cite korea ye heheheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. kahkah....ye dana..terjebak juga akhirnya.. :p

      Padam
  2. ada jugak terselit mamat korea dlm blog ini..hahah

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. Ade ni dana.. baru baik demam ni tu yg nak update ape crita pun malas. Hehe

      Padam
  4. alaaa napa kita terlambat bc entry ni???
    naily meh GIMME 5...
    kita dah sebulan baru hilang sket angin meroyan kat scarlet heart ni.
    sebaik makan lalu je..kalau tak kurus melidi kita.hahahha.
    dah kenapa nak ending mcmtu?? porque????
    takat nangis dpt gambar je apahall??
    saya baca yg chinese version.. diorang berjumpa jg kat alam nyata..
    baru lah aman tenteram roh kita nak melepaskan SO and SOO pergii kennn...
    ulsan naily sama mcm saya bout wook and so..
    mmg wook itu menyamankan sangat... tapi SO sangat determine apa yg dia nak..
    then very protective taw! smua perempuan pun mmg sangat2 cair dgn lelaki yg melindungi..rasa safe all d time... kalau i.i kawen 2..alaaa diorang bkn org islam pon.hahhahaha. melampau betol

    BalasPadam