Isnin, 19 Disember 2016

SHAMPOO & SHOWER CREAM DARI GOOD VIRTUES CO.


Assalamualaikum semua.. :)

Kadang-kadang ada harinya kita rasa MALAS sangat-sangat. Hehehe.. Payah kalau penyakit malas ni bila hinggap kat tubuh dan akal. Sebab tu la blog ni kadangkala kalau boleh berbunyi mesti blog ni bunyi Krikkk Krikkk Krikkkkkkk.. Kahkah.

Ok.. Meh kita nak cerita, kita ada beli shampoo & mandian. Bau dia Subhanallah wangi betul. yang menariknya produk dari Good Virtues Co. ni mengandungi Habbatus Sauda atau dalam erti kata lain Black Seed Oil. Organik lagi... Tu yang tertarik terus beli. Lagipun packaging dia sangat-sangat la cantik. Harga pun berpatutan. Mandian tu kalau tak silap dalam Rm 12.++  700ml tau. Kat mana nak beli? Produk ni ada dijual di WATSONS. 

Ok.. Tu je nak cerita :p 

P/S : Cerita masak-masak nanti la ye esok-esok. Ada resepi pisang masak lemak, sambal sotong rendam.. Nak tengok gambar, boleh tengok kat Naily's Kitchen . jangan lupa Follow ek.. Hahahah :p

5 ulasan:

  1. corak botol tu pun rasa dah memikat ni...harus malam ni pi cari kat watson

    BalasPadam
    Balasan
    1. jangan lambat2 cik siti...nanti habis..hihii

      Padam
  2. ish2 tuan nyer blog ni bizi sgt lah agaknya yek... \

    aku penah ada yg shampoo tu, bau mmg sedap tp bila aku pakai rambut aku kok jd keras hahahha...
    tp aku guna jgk la kadang... syg kan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dana...ramai yg kata camtu..bila pakai rambut keras kejung..kahkah..kena pakai dgn conditioner la baru ok..

      Padam
    2. mls aku, baik aku pakai sunsilk hahahha

      Padam