Ahad, 9 Mac 2014

:: MELAKA ::


5.10.2013 - Sabtu

Saje je pegi Melaka jalan jalan cuci mata.. bawak si kecik.. check in kat Puteri Resort Melaka.

ehsan google
Boleh lah .. nampak kat gambo macam cantik je.. tapi  boleh lah suam suam kuku je..hihii.. air kat swimming pool tu kotor la.. dan dan mak incik demam malam tu.. selamat si kecik tu tak ada apa apa.. tapi merengek jugak lah dia malam tu, penat sangat agaknya... selesai check in pegi keluar ronda ronda cuci mata... ya ampun, panasnya cuaca hari tu rasa tebako kulit mak incik yang tak berapa nak putih ni..hihii :p
Jalan jalan pegi zoo, oleh kerana cuaca panas si kecik tak ada mood nak tengok binatang yang comel comel tu tambah dengan orang ramai.. Melaka dah tak macam dulu laa, macam tak best, ker mak incik jer yang rasa camtu.. apa apa pun jom kita layan cuci mata tengok gambo si kecik ibu yang anje anje angat ni.. hihiii :D

:: masam jer muka ::

:: muka payah betol nak senyum ::
:: mata dah kecik jer tahan panas ::

:: macam model..hihiii ::

:: kalau nampak wajib main ni ::

:: tengok ape tu dik? ::
Ok... nanti kita ajak ayah jalan jalan lagi yer sayang... cuti yang sangat singkat di sebabkan mak incik demam ketar ketar.. hahahaha :D


1 ulasan:

  1. haiii....im here bw...jom follow my blog!:)
    http://duniaaqumong.blogspot.com/

    BalasPadam